2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Gulyás: Tűrhetetlen és elfogadhatatlan

Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy Zoltai Gusztávot főtanácsadójának fogadta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy Zoltai Gusztávot főtanácsadójának fogadta a Miniszterelnökséget vezető miniszter – ezt az Országgyűlés fideszes alelnöke mondta a Hír TV stúdiójában. Gulyás Gergely szerint az ország alaptörvénye leszögezi: mai szabadságunk 1956 örökségéből sarjadt ki, és ennek ellentmond Zoltai karhatalmi múltja. „Egy olyan ember nem állhat a kormány alkalmazásában még tanácsadóként sem, aki munkásőrnek jelentkezett az 1956-os forradalom vérbefojtása után, és nem beszéltem a ’90 utáni időszakról, azt is lehetne vitatni, de egy normális demokráciában az még vitatható, hogy a politikai térfél másik oldaláról egy kormány tanácsadójának áll, de egy diktatúrában való ilyen mértékű részvétel az tűrhetetlen és elfogadhatatlan” – mondta az Országgyűlés alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!