2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Gulyás Gergely: A választásoknak jelentős belpolitikai és európai politikai tétje is van + videó

Háború és béke között kell dönteni a június 9-i európai parlamenti választáson - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely úgy fogalmazott: a választásoknak jelentős belpolitikai és európai politikai tétje is van. Megjegyezte: egy felelős város -és kerületvezetés sokat tud hozzátenni egy-egy közösség életéhez. Megszoktuk, hogy az európai parlamenti választások általában belpolitikai vitákból állnak, most a helyzet azonban más - tette hozzá a tárcavezető.

  • Gulyás Gergely: A választásoknak jelentős belpolitikai és európai politikai tétje is van + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!