2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Gréczy: A DK továbbra is választ vár

Továbbra is választ vár a Demokratikus Koalíció (DK) arra a kérdésre, miért járt Orbán Viktor magánemberként Svájcban.

Gréczy Zsolt szerint a miniszterelnök titkos pénzügyei miatt utazott Genfbe, ahol bankigazgatókkal tárgyalt. Orbán Viktor sajtófőnöke korábban azt mondta: a miniszterelnök lányát látogatta meg, ezért ment például vonattal szolgálati autója helyett. „Továbbra sem vádoljuk Orbán Viktort semmiféle bűncselekménnyel, a DK kérdez. Hogyha Orbán Viktornak tényleg ez volt a programja, akkor miért találkozott svájci bankok képviselőivel? Ha ez a hivatalos programjának a része volt ,akkor erről be kellett volna számolni a nyilvánosságnak, ha pedig magánprogram volt, akkor az ügy annál gyanúsabb” – közölte Gréczy Zsolt szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!