2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:05

Belföld

Geszti szerint ő a kakukktojás

Nem érzi visszásnak Geszti Péter, hogy úgy kritizálja a magyar viszonyokat, hogy közben állami pénzeket fogad el. Erről az ATV-ben beszélt, s azt mondta: ő a kakukktojás, aki nem azért kapja a pénzét, mert dicséri a kormányt, hanem mert szakember.

Geszti Péter többmilliós pályázatot nyert saját filmjére a Magyar Nemzeti Filmalapnál, és 6 milliós marketingszerződése is van a közpénzből működő szervezetnél. Korábban ugyanakkor arról értekezett, hogy aki kritizálja az államot és a kormányt, azt ellehetetlenítik a hatóságok.

„Minden bonyolult kérdésre van egy egyszerű, nagyon pontosan érthető és rendszerint téves válasz. Ebből fakad a demagógia egyébként, és az, hogy már nemcsak a jobboldali médiumok hörögtek ebben az ügyben, hanem a baloldaliak […] is, és csak véleményt mondtak, de senki nem kérdezte meg. Te vagy az első, aki megkérdezi, ez is azt mutatja nekem, hogy háborús logika szerint működik mindenki, és most már a sajtó is” – fogalmazott a dalszerző.

Geszti később az interjúban elismerte, hogy a Hír TV egyik riportere megkereste az irodájában is, de akkor nem volt ott. Kollégánk pedig névjegykártyát is hagyott, de nem hívta vissza Geszti Péter. A Hír Televízió több mint egy hete próbálja elérni, telefonját eddig egyetlen alkalommal vette fel, de akkor is letagadta magát munkatársunknak.

– Mihalek Sándor vagyok a Hír Televíziótól, és Geszti Péter urat keresném.
– Most nem tudom adni sajnos, mert vacsorázik.
– Értem. Mikor tudnám őt keresni? Az Indexen megjelent cikkel kapcsolatban szeretnék interjút kérni tőle.
– Momentán nem tudom neki megmondani, nem tudom megmondani…

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A bajnok Ferencváros kétgólos győzelmet aratott ősi riválisa, a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójának, egyben a 2023/24-es idényének utolsó mérkőzésén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!