2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Folyamatosan zajlik az oltás Magyarországon

Folyamatos az egészségügyi dolgozók és az idősotthonokban élők és dolgozók oltása, eddig több mint 80 ezer ember kapta meg a vakcinát. Bár a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerint minden az oltási tervnek megfelelően zajlik, az ellenzék továbbra is a kormány védekezési és oltási stratégiáját támadja.

Müller Cecília is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Az országos tisztifőorvos a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban vette fel az oltást, ahogy több frontvonalban dolgozó szakember is.

Az egészségügyi dolgozók oltása jelenleg 25 helyszínen zajlik. Budapesten hét helyszínen oltanak.

Oltóanyag érkezett a kecskeméti Margaréta Otthonba. Az intézményben már nagyon várták a koronavírus elleni védőoltást. Az otthon 90 lakója és 15 dolgozója kapta meg a készítményt.

Ez pedig a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja, egyike annak a 25 helyszínnek ahol a vakcináció zajlik.

Sebestyén Andor hozzátette: az egészségügyi dolgozók körében egyre nagyobb az oltási hajlandóság.

Zökkenőmentes az oltások beadása

Az oltási folyamat tervszerűen zajlik

- erről már a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára beszélt.

Bár a szakemberek és az operatív törzs szerint az oltások beadása zökkenőmentes, az ellenzék továbbra is káoszról és pánikkormányzásról beszél.

Pénzjutalmat adna a Momentum azoknak, akik beoltatják magukat. Miközben a párt az oltásra biztat mindenkit, a kormány járványügyi stratégiáját bírálja.

Az MSZP EP-képviselője nem tartja megbízhatónak a központi regisztrációt.

A DK továbbra is adatgyűjtést vizionál.

A baloldal tényleg csak kamuzásra és hergelésre képes az egész járvány alatt, még az oltás kapcsán is - így reagált a Fidesz az ellenzéki támadásokra. Mint írták:

a védőoltás nem politikai kérdés, ezért megkérik a baloldalt, hogy a folyamatos álhírgyártással és oltásellenességgel ne veszélyeztessék a járvány elleni védekezést.

Kapcsolódó:

György István: Az oltás a terv szerint halad

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Holokauszt emléknap Keszthelyen

A holokausztról nem lehet múlt időben beszélni, ma is emlékezni és emlékeztetni kell - erről beszélt Kovács Gergely történelemtanár Keszthelyen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!