2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Belföld

Folyamatban van a Magyar Honvédség afganisztáni mentőakciója

Folyamatban van a Magyar Honvédség afganisztáni mentőakciója. Ferihegyen az első, kimenekített magyar, afgán és amerikai állampolgárokkal teli járatot várják. A Külügyminisztérium államtitkára vasárnap azt közölte: A gépen magyarok, afgánok és amerikaiak is vannak, hiszen amerikaiak tucatjait is kimenekíti Magyarország Kabulból. Magyar Levente hangsúlyozta, a magyar kormány álláspontja szerint elfogadhatatlan az a helyzet, amely a kabuli repülőtéren alakult ki, hiszen éppen az amerikai katonák akadályozzák az evakuálást.

  • Folyamatban van a Magyar Honvédség afganisztáni mentőakciója

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!