2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Belföld

Finanszírozási botrány – Gyurcsány elmenekült, az MSZP szerint komolytalan az ügy

Nem válaszolt és elmenekült stábunk elől Gyurcsány Ferenc, amikor az MSZP ellenőrizhetetlen pénzügyeiről akartuk kérdezni. A szocialisták egykori elnöke 2013-ban azt mondta: jobb, ha senki nem tudja, hogyan vándorolt a pénz az MSZP-hez.

  • Finanszírozási botrány – Gyurcsány elmenekült, az MSZP szerint komolytalan az ügy

Baranyi Sándor korábbi Szeviép-vezér azt állította az Informátornak, hogy 2010 előtt, a szocialisták idején a nagy építési projektekben elnyert milliárdok 3 százaléka visszakerült a párthoz. Gyurcsány Ferenc, a szocialisták korábbi elnöke pedig egy 2013 őszén tartott pódiumbeszélgetésen pedig elismerte. az MSZP gazdálkodásáról jobb. ha senki sem kérdezősködik.

Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk

 – mondta 2013-ban a bukott miniszterelnök.

 Hogy akkor milyen pénzekre utalt, az nem derült ki, de Gyurcsány Ferenc 2007-től három évig volt a szocialisták első embere. A DK jelenlegi elnökétől most azt szerettük volna megtudni, hogy a SZEVIÉP-nek lehetett-e köze a pénzmozgásokhoz, amikről szerinte jobb, ha nem tudunk, azonban a politikus elmenekült a kérdések elől.

Az MSZP-s Korózs Lajos nevetségesnek nevezte azt a kérdésünket, hogy indul-e vizsgálat pártjában az említett gyanús pénzmozgások miatt.

Deutch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője vasárnap arról beszélt, szerinte most egy komoly büntetőeljárásban érintett cég egyik vezetője – ha csak egy résnyire is de feltárta az MSZP komoly pártfinanszírozási ügyeit.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!