2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 11:05

Belföld

Fideszes sikerek az időközi választásokon

Újabb jobboldali győzelmeket hoztak a most vasárnap megtartott időközi önkormányzati választások.

  • Fideszes sikerek az időközi választásokon

A nemrég megyei jogú várossá vált Esztergom 1. számú választókerületében tartottak voksolást, amelyen Varga Krisztián, a Fidesz–KDNP jelöltje meggyőző fölénnyel, a szavazatok 85,82 százalékát megszerezve jutott mandátumhoz.

Megjegyzendő, hogy rajta kívül csak a Mi Hazánk szállt harcba a képviselői helyért, a hat baloldali párt közül senki nem állított jelöltet.

A jobboldal örülhetett Szentendrén is, hiszen a 10-es választókörzetben a Fidesz–KDNP jelöltje, Szabados András 65,1 százalékos szavazataránnyal nyert, megelőzve egy helyi szervezet jelöltjét. Mezőtúron polgármester választást tartottak, ahol szintén a kormánypárti induló, Szűcs Dániel nyert, megszerezve a szavazatok 57,85 százalékát. A baloldal egy helyi egyesület jelöltjét támogatta, ám a pártok a szavazólapon itt sem szerepeltek. Salgótarjánban, ahol 7. számú választókörzetben tartottak választást, sokáig a kormánypárti jelölt vezetett, ám végül Ludányi József, független jelölt nyert.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!