2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Fidesz-kongresszus - élőben a Hír TV műsorán

Tisztújító kongresszust tart ma a Fidesz a budapesti BOK Sportcsarnokban. Az eseményt a Hír TV élőben közvetíti.

  • Fidesz-kongresszus - élőben a Hír TV műsorán

A legutóbbi, 2017 őszi kongresszus egyhangúlag megerősítette pártelnöki pozíciójában Orbán Viktor miniszterelnököt, és megválasztották alelnököknek Novák Katalint, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot.

A párt hagyományai szerint miniszteri rangú politikus nem töltheti be hosszú ideig a pártalelnöki posztot, ezért Gulyás Gergely kancelláriaminiszter helyett most új alelnököt választanak.

Orbán Viktor azt mondta, optimista, jókedvű kongresszusra készül, mivel a kormányzó párt egyre nagyobb és erősebb. „A kongresszust a jövőért viselt felelősség tudatában kell megtartanunk. Kormányzó pártnak is nehéz lenni, nehéz időkben élünk, ott a bevándorlási csata, ki kell állni Európában az általunk elképzelt jövő mellett, és durva a belpolitikai csatározás” – fogalmazott.

Ma élő közvetítést láthatnak a 2019-es Fidesz Kongresszusról 9 óra 45 perctől, majd Orbán Viktor miniszterelnök beszédéről 14 óra 30 perctől a Hír TV műsorán. A Kongresszusról szakértőkkel beszélgetünk a Magyarország élőben című műsorunk rendkívüli adásában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!