2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Fidesz: elég az ízléstelen politikai haszonszerzésből

Az MSZP szerint megbukott a katasztrófavédelem új szervezete és vezetője. A Fidesz az ízléstelen politikai haszonlesés befejezésére szólította fel az MSZP-t.

Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes megismételte, hogy pártja parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi. A politikus hozzátette, amennyiben a Fidesz ezt megakadályozza, akkor a honvédelmi és rendészeti bizottság általa vezetett ellenőrző albizottságában kezdeményezi a felelős vezetők meghallgatását.

„Miért nem történtek megelőző intézkedések? – tette föl a kérdést Harangozó Tamás. – Március 12-étől hivatalos, világos előrejelzés volt az Országos Meteorológiai Szolgálat részéről. (…) Egyszerű hazugság váratlan időjárásról beszélnie bárkinek ebben az országban” – tette hozzá az MSZP frakcióvezető helyettese.

A kormánypárt közleményében azt írta, a kialakult katasztrófahelyzet a felelősen gondolkodó politikai és kormányzati erők összefogását követeli meg. A Fidesz egyben megköszönte a mentésben résztvevő szervek és civilek munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!