2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Belföld

Fiatalkorú szatír Miskolcon - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség sajtóközleménye

A Miskolci Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat azzal a 17 éves fiatalkorú ellen, aki nők előtt mutogatta magát.

  • Fiatalkorú szatír Miskolcon - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség sajtóközleménye

A vádirat szerint a vádlott 2020. június hónap végén a kora esti órákban Miskolcon egy társasház lépcsőházához ment, ahol az ajtón egy nő engedte be. A vádlott a nővel és egy kislánnyal együtt beszállt a liftbe. Amikor a harmadik emeletre értek, és a nő ki akart szállni, a vádlott elé állt és közölte, hogy „Ó, mit csinálnék veled!”, majd az egyik kezével megmarkolta a nő mellét. Ezután letolta a nadrágját, és a sértett előtt a nemi szervét simogatta. A nő a vádlottat mellkasánál megtaszítva kilökte a liftből, aki ezután elfutott.

A vádlott 2020. július hónap elején az éjszakai órákban Miskolcon szintén egy társasházhoz ment úgy, hogy egy előtte haladó nőt követett. A lépcsőházba is bement a nő után, a második emeleten utolérte, és ekkor megkérdezte tőle, hogy itt lakik-e, a nő igennel válaszolt. Ekkor viszont a vádlott azt mondta neki, „de jó csaj vagy”, és belemarkolt a fenekébe, majd elővette a nemi szervét. A nő segítségért kiabált, erre a vádlott kifutott a lépcsőházból.

A sértett nők hatályos magánindítványt terjesztettek elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátást indítványozott pártfogó felügyelet elrendelése mellett.

 

Police.hu

kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén nyáron is indít Intercity a MÁV Splitbe

Idén nyáron is indít Intercity a MÁV Splitbe

Kedden este indul Budapestről Splitbe az idei első Adria InterCity. Augusztus második feléig szinte mindegyik Adria InterCitynek magas a kihasználtsága. A fekvőhelyes kocsik 85-90, a hálókocsiknál 70 százalék körüli a jelenlegi foglaltság – jelentette be honlapján a MÁV-Start.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

KIM: Tovább erősödik a magyar szakképzési modell

KIM: Tovább erősödik a magyar szakképzési modell

A megújult magyar szakképzési rendszer eredményességét igazolja, hogy Európa-bajnoki ezüstérmesek vagyunk, és a nyolcadik osztály után legtöbben a szakképzést választják - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) kedden az MTI-vel.
Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!