2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Fényűző floridai luxusbirtokára ment pihenni Mártha Imre

Miközben a FKF munkatársainak bérkövetelései továbbra sem rendezettek, és a kukások lényegében bármikor újra sztrájkba kezdhetnek, a budapesti közműholding teljhatalmú ura Floridába utazott nyaralni. A Metropol információ szerint Mártha Imre nem kevesebb mint két hetet töltött az amerikai milliárdosok kedvenc üdülőhelyén, a floridai Naples városában, ahol több luxusingatlannal is rendelkezik. Ezt a fényűzést csak kevés magyar engedheti meg magának.

  • Fényűző floridai luxusbirtokára ment pihenni Mártha Imre

Ismét a közösségi médiában dicsekedett el a Gyurcsány-fióka, hogy Floridában pihente ki a budapesti közművek vezetéséből fakadó fáradalmait. Mártha Imre ismét több kérkedő képet osztott az ismerőseivel arról, ahogy a Mexikói-öböl fehérhomokos tengerpartján sétál barátnőjével, és közösen jachtoznak a Ten Thousand Islands nemzeti park zegzugos vizein – olvasható a Metropol cikkében.

A Metropol értesülései szerint Mártha az október nagy részét a napfényes Floridában töltötte, mintegy elmenekülve az európai energiaválság és a drága rezsiszámlák elől… Hogy Karácsony Gergely kedvenc cégvezetője az utazás alatt szabadságot vett-e ki, vagy „home office-ból” látta el a budapesti feladatait, arról nincs információ. Főnökének, Karácsony Gergelynek azonban nyilvánvalóan tudnia kellett az újabb luxusútról.

A Metropol videója arról, milyen arrogáns módon tárgyalt a kukásokkal Mártha Imre:

A kérdések elől elmenekült, de a csuklóján ekkor is milliós luxusóra volt.

A kérdés, hogy a milliárdos luxuséletét élő cégvezér ennyire érzéketlen a hétköznapi emberek gondjai iránt, vagy szándékosan provokálni akarta a melósokat?

– tette fel a kérdést a Metropol.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!