2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Farkas tagadta, hogy Hunvald visszatért a politikába

Tagadta a DK erzsébetvárosi polgármesterjelöltje, hogy a szocialista Hunvald György visszatért a politikába, és a háttérben segíti kampányát az önkormányzati választás előtt.

Farkas Ferenc egyébként jól ismeri a kerületi ingatlanpanama ügyében elítélt MSZP-s képviselőt. Hunvald György polgármestersége idején az erzsébetvárosi sportcsarnok igazgatója és az MTK ügyvezetője volt.

Farkas Ferenc: – Hunvald György nincs a kampányban, gondolja, hogy én megkeresem Hunvald Györgyöt?
Riporter: – Erről szóltak a sajtóhírek, ezért kérdezem.
F. F.: – Azt kell megkérdezni, aki oda betette. Ez ugyanolyan dolog, hogy valaki betette, hogyha engem megválasztanának, két év múlva lemondok. Aki ezt kitalálta, azt nem gondolja, hogy ha én lemondtam, akkor Hunvald György automatikusan bekerül a helyemre. Azt elfelejtette, hogy választani kell, és nem olyan, hogy átadom a helyem egy kártyaosztásnál. Ezeket a játékszabályokat be kellene tartani.
R.: – Tehát cáfolja, hogy paktum született és Hunvald Györgynek szerepet szánna a kerület vezetésében, ha erre lehetősége lesz?
F. F.: – Köztem és Hunvald György között semmilyen paktum nem született.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!