2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Farkas Sándor: Az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz

Az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára szerint az európai parlamenti (EP) választás sorsdöntő, történelmi jelentőségű, ezért mindenkit arra biztatnak, vegyen részt a voksoláson.

  • Farkas Sándor: Az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz

Farkas Sándor vasárnap reggel az egyik szentesi piacon tartott, Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét támogató aláírásgyűjtésen újságíróknak azt mondta, meg kell őrizni a keresztény értékeket, mert nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában komoly veszélyben vannak.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus úgy fogalmazott, az az érdekünk, hogy Magyarország a magyar embereké maradjon.

Olyan képviselőket szeretnénk az Európai Parlamentbe küldeni, akik kiállnak Magyarország érdekei mellett, nem pedig behódolnak a brüsszeli politikának

- hangsúlyozta Farkas Sándor.

Az államtitkár azt mondta: a magyar emberek olyan kiszámítható, biztonságos országban akarnak élni, amely mindenkinek megfelelő jövőképet "és nem utolsósorban jó hangulatot biztosít".

A képviselő kifejtette, az elmúlt hetekben, hónapokban sokan visszatértek Magyarországra azok közül, akik korábban külföldre mentek dolgozni. Ebből is látszik, hogy a magyar gazdaság fejlődőképes, a fizetések emelkednek, javul a hatékonyság és a jövedelmezőség.

Hozzátette: ezt a folyamatot folytatni kell, így sokan visszajönnek, hiszen Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában.

MTI - Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!