2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 11:05

Belföld

Falust egyelőre még nem vették nyilvántartásba

Bár hétfőn jár le a határidő, Falus Ferencet még nem vették nyilvántartásba főpolgármester-jelöltként.

A Választás.hu adatai szerint eddig csak a Budapestet jelenleg is vezető Tarlós István és a jobbikos kihívó, Staudt Gábor tekinthető hivatalos jelöltnek. Őket már egy hete nyilvántartásba vették. Ehhez 5000 érvényes ajánlást kellett leadniuk, ez idáig hivatalosan nem sikerült a baloldal főpolgármester-jelöltjének.

Falus Ferenc indításáról hosszú huzavona után állapodtak meg a baloldali kis pártok, programját csak múlt héten mutatta be, ráadásul félresikerült jeges vizes házivideója miatt egy ideig nem is szerepelt nyilvánosan a kampányban.

Fürst végzetes politikai hibája

Mégsem lesz női kihívója Tarlós Istvánnak. Schmuck Andor szociáldemokratái a Magyar Nők Szövetségével közösen megvonták a bizalmat Fürst Izabellától, akivel a hétvégén még együtt kampányoltak. Ő már a második főpolgármester-jelöltje volt a szociáldemokratáknak, akik először Árok Kornélnak szavaztak bizalmat. Fürst Izabella összegyűjtötte az induláshoz szükséges ötezer aláírást, de az utolsó pillanatban állítólag végzetes politikai hibát követett el. Részleteket csak az önkormányzati választás után közölnek az őt jelölő pártok.

Minden eddiginél kevesebben indulhatnak az idei önkormányzati választáson. A vasárnapi adatok szerint egy-egy posztért átlagosan két induló küzd majd meg. Az egyéni jelöltek már csak hétfőn, a listát állító jelölőszervezetek pedig kedden gyűjthetik az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges ajánlásokat. Bővebben >>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!