2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Belföld

Falusnak megint magyarázkodnia kell

A baloldal főpolgármester-jelöltjének most amiatt kell magyarázkodnia, hogy miért ment hétfőn az Ökotárs Alapítvány irodájához.

Hétfőn a Hír Televíziónak még azt állította, hogy csak arra sétált, a Hvg-nek pedig azt mondta, hogy fagyizott a környéken. Kedden már úgy fogalmazott: a civil szervezetek melletti szolidaritásból vett részt a rendőri fellépés elleni demonstráción.

– Az a rendőrségi kivonulás, ami ott történt, az olyan mértékben aránytalan, olyan mértékben félemlíti meg a civil szervezeteket és lehetetleníti el a demokrácia fejlődését Magyarországon, hogy ez ellen mindenki köteles felemelni a szavát.
– Nekünk azt nyilatkozta a kamerába, hogy sétálni ment arra a környékre.
– Sétáltam fél hatkor, de hat órára már ott voltam és előtte is sétáltam a környéken – magyarázkodott Falus Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!