2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Falus meghátrált riválisaival szemben

Nem vitatkozik baloldali riválisaival Falus Ferenc – a baloldali összefogás jelöltje lemondta a részvételt azon a mára meghirdetett kerekasztal-beszélgetésen, amelyen a Liberálisok, a Modern Magyarországért Mozgalom, valamint az LMP jelöltje vesz részt.

Az Együtt–PM sajtófőnöke azzal indokolta az Indexnek Falus távolmaradását, hogy Tarlós István sem lesz jelen a vitán. A kormánypárti politikust egyébként nem is hívták a rendezvényre, ellentétben Falus Ferenccel. A Republikon Intézet által szervezett vita lett volna az első alkalom, hogy a baloldali főpolgármester-jelöltek együtt mutatkoznak. A civilként induló jogász, Magyar György korábban azt mondta, bízik benne, hogy ma az is eldől, visszalépnek-e egyetlen baloldali jelölt javára. Ő egyébként korábban nem zárta ki, hogy visszalép Bokros Lajos javára, aki Falus Ferencet is megelőzve a legnépszerűbb jelölt a baloldali politikusok közül.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!