2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Falus már nem lépne vissza, Gotti-ügy pedig nincs

Most már nem lépne vissza senki javára Falus Ferenc, holott korábban még azt mondta, hogy megtenné ezt egy olyan jelölt esetében, akinek nagyobb esélye van leváltani Tarlós Istvánt. A múzeumi negyed elleni tiltakozásul a baloldal élőlánccal venné körbe a Városligetet október 10-én.

A baloldali ellenzéki pártok október 10-én élőlánccal védenék meg a Városligetet. A zuglói polgármesterjelölt azt mondta, polgármesterként azon lesz, hogy a múzeumi negyed ne a Városligetben épüljön fel. Karácsony Gergely tagadja, hogy az antiszemita rapper ügye feszültséget keltett az Együtt–PM és az MSZP között Zuglóban. „Nincsen Gotti-ügy, ezért nem okozott feszültséget” – fogalmazott a polgármesterjelölt.


Tagad a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje is. Sajtóhírek szerint Falus Ferenc akár vissza is léphetne Bokros Lajos javára.

Riporter: Visszalépne-e Bokros Lajos javára adott esetben?
Falus Ferenc: Elő sem fordulhat. Nekünk van a legnagyobb támogatottságunk, nekünk van erős lehetőségünk arra, hogy Tarlós Istvánt eltakarítsuk a városból.
Riporter: És egyébként Bokros Lajosnak valamiféle szerepet kíván szánni, ha esetleg ő lépne vissza az ön javára?
Falus Ferenc: Én Bokros Lajost nagyon tisztelem, nagyon szívesen dolgozom vele együtt, hogyha erre lehetőség van.
Riporter: Valamiféle konkrét szerep?
Falus Ferenc: Korai még, azt gondolom, erről beszélni, hogy kinek milyen konkrét szerepe van, én egyelőre a főpolgármesterségre készülök.

Falus Ferenc korábban még az nyilatkozta, hogy annak a javára kell visszalépni, akinek a legnagyobb esélye van arra, hogy a városban változást érjen el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!