2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Falus ígéretével kapmányol a jobbikos Staudt

Falus Ferenchez hasonlóan a Jobbik főpolgármester-jelöltje is a BKV-jegyárak csökkentésével kampányol. Vona Gábor nem számít polgármesteri helyekre a fővárosban.

Falus Ferenchez hasonlóan a Jobbik főpolgármester-jelöltje is a BKV-jegyárak csökkentésével kampányol. Staudt Gábor azt ígéri – megválasztása esetén 5 százalékra csökkenti a jegyek és a bérletek áfáját. Emellett a radikálisok diákjegyet is bevezetnének.

– A jegyeket és a bérleteket terhelő áfát 27-ről 5 százalékra csökkentenénk, illetve kezdeményezzük, hogy ez megtörténhessen, és ennek a jegyek és bérletek árában is tükröződnie kell. Tehát ezt a pénzt nem a BKV nyelné be, hanem az emberek zsebében maradna, ennek ők érezhetnék a hasznát, aztán bevezetnénk a diákjegyet például, ami régóta fontos momentum. Lehet, hogy fönt a politikai döntéshozók és a nagy fekete gépjárművel közlekedőknek ez nem fontos, de aki nem dolgozik, és diákként kell egy jegyet vennie, vagy a szüleinek jegyet vennie, nem járja, hogy ugyan annyiért kell ezt megvennie – jelentette ki Staudt Gábor.


Nem polgármesteri helyekre hajtanak

Nem számít polgármesteri helyekre a fővárosban a Jobbik. Vona Gábor, pártelnök szerint erősödtek négy évvel ezelőtthöz képest, mert már mind a 23 budapesti kerületben tudtak jelöltet állítani.

– Elsősorban nem a polgármesteri székek megszerzését tartjuk a reálisnak, bár természetesen sehol sem megyünk feltartott kézzel bele a küzdelembe és azért a pesti külső kerületekben az országgyűlési, vagy akár az EP- választásokon is értünk el meglepően jó eredményeket, úgy hogy meglátjuk, hogy a kerületekben milyen eredményt érünk el. Abban bízunk, hogy sok helyen a képviselő-testületben tudunk olyan megkerülhetetlen erővé válni, amely a továbbépítkezésre lehetőséget teremt – jelentette ki Vona Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!