2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Ez az új trend: szivárognak át a Jobbikból a Tisza Pártba

Gyöngyösi elismerte, hogy jobbikosok csatlakoztak Magyar Péterhez – írta meg a Magyar Nemzet.

  • Ez az új trend: szivárognak át a Jobbikból a Tisza Pártba

Többen is átigazoltak a Jobbikból Magyar Péterhez, illetve a Tisza párthoz – ismerte el Gyöngyösi Márton pártelnök a köztévé szombat reggeli adásában. A Jobbik EP-képviselője úgy fogalmazott:

van egy-két tagja a Jobbiknak, akit senki nem ismer, a nevüket is teljesen felesleges megemlíteni a nézőknek, mert nem tudják, kikről van szó, akik esetleg átigazoltak, vagy úgy gondolják, hogy Magyar Péter hozza el a reményt.

– Ők átigazoltak, de vezető politikus vagy ismert arca a pártnak a Jobbik – konzervatívok kampányát segíti – mondta Gyöngyösi Márton.

A pártelnök arra is reagált, hogy Magyar Péter testvére korábban Brenner Koloman, a Jobbik azóta visszalépett főpolgármester-jelöltjének kampányát segítette. Gyöngyösi felidézte, hogy amikor Brenner Koloman elvállalta a főpolgármester-jelöltséget, a kampánycsapatba Magyar Péter testvére is bekerült. Magyar Márton kommunikációs szakemberként segítette Brenner munkáját egészen addig, amíg februárban fel nem tűnt a színen Magyar Péter.

– A testvére összeférhetetlenség miatt abban a pillanatban távozott a kampánycsapatból – mondta Gyöngyösi.

A Magyar Nemzet nemrég arról írt, hogy az amerikai nagykövetséggel újabban szoros kapcsolatot ápoló Jobbik vezérkara beállt Magyar Péter mögé. A Magyar Jelen információi szerint a Jobbik infrastruktúrája segíti Magyar Péter kampányát, amiben kulcsszerepet tölt be a korábbi jobbikos kommunikációs vezető, a rendszerváltás előtt már jó amerikai kapcsolatokkal rendelkező Radnai László és fia, Radnai Márk is. Magyar Péter közösségi oldalát és biztonsági embereit Kiss Zoltán Imre irányítja, aki korábban kommunikációs főnökként segítette Gyöngyösi Mártont.

Magyar Péter és a Jobbik kapcsolatáról a héten már írtunk egy átfogó cikket

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: MTI / Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

A Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) szakemberei eddig mintegy négyezer sportolót ellenőriztek a nyári olimpiát megelőző kontrollidőszak hónapjaiban, és a párizsi ötkarikás játékok alatt hasonló mennyiségű teszt elvégzését tervezi a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által 2018-ban életre hívott és működtetett szervezet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!