2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Célpont

Célpont - A Jobbikhoz köthető háttéremberek is felbukkantak Magyar Péter körül + videó

Magyar Péter saját bevallása szerint a jobboldalon áll, a most megjelent hírek azonban azt pedzegetik, hogy valójában a Jobbik oldalán. A Tisza lehet az új Jobbik, vagy Magyar Péter mellett találnak menedéket csalódott jobbikos párttagok, netán az ellenzék új messiása okozhatja a Jobbik következő felbomlását? Ennek jártunk utána. Célpontban Magyar Péter a Jobbik oldalán.

  • Célpont - A Jobbikhoz köthető háttéremberek is felbukkantak Magyar Péter körül + videó

A napokban írt róla a Magyar jelen, hogy Magyar Péter munkáját jelenlegi és korábbi Jobbik pártagok segíthetik. A lap szerint Gyöngyösi Márton a Jobbik elnöke és a mögötte állók személyesen is egyeztettek Magyar Péterrel, hogy mekkora csapatot és milyen erőforrásokat tudnak a rendelkezésére bocsátani, hogy a Tisza Párt kampánya sikeres lehessen. A portál szerint Kiss Zoltán Imre, aki jelenleg Magyar Péter rendezvényein és országjáró körútján segédkezik korábban Gyöngyösi kommunikációs vezetője volt.

Lehet, hogy vannak nálunk Jobbik szimpatizánsok, de eddig az volt a baj, hogy az amerikaiak pénzelnek minket, meg hogy Gyurcsány Ferenc emberei vagyunk most meg az a problémája a HírTV-nek, hogy a Jobbik emberei vagyunk 

- nyilatkozta stábunknak Magyar Péter.

Sneider Tamás a Jobbik korábbi elnöke szerint viszont egyértelmű, hogy korábbi és akár jelenlegi Jobbikosok is segítik az új ellenzéki Messiás munkáját.

A Tisza Párt és a Jobbik összefonódásának lehetősége azonban további kérdéseket is felvethet - világított rá a volt pártelnök. Szerinte lehetnek olyanok a pártban, akik már nem hisznek feltétlenül a Jobbik sikerében és Magyar Péter irányába keresik a kiutat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!