2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Esztike gyűrűje

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Exkluzív műsorfolyammal közvetíti a miniszterelnöki évértékelőt a Hír Televízió

Exkluzív műsorfolyammal kiegészülve közvetíti a Hírtelevízió Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjét, szombaton. A stúdióbán már 14 óra 30 perctől szakértőkkel hangolódik a csatorna a 15 órakor kezdődő beszédre, míg az évértékelő után politológusok, elemzők és újságírók értékelik az elhangzottakat.

  • Exkluzív műsorfolyammal közvetíti a miniszterelnöki évértékelőt a Hír Televízió

Minden évben tovább fejlődik a műsor - mondta el a Hír Televízió főszerkesztője. Velkovics Vilmos kifejtette több tartalommal és minél izgalmasabban kívánja kiszolgálni a nézőket a csatorna.

A műsorvezetők, a szerkesztők és a technikai személyzet hetek óta próbál. A stúdióban M. Dobos Marienne és Gerhardt Máté elemzi az évértékelőt szakértők segítségével.

A miniszterelnök minden évértékelőjében kijelöli a politikai mérföldköveket, amiket a kormány követni fog - idén is ez várható - mondta Gerhardt Máté.

A miniszterelnöki évértékelőn a csatorna két stábja is jelen lesz. A helyszínen Papp Ágota kollégánk készít exkluzív interjúkat, míg a Várkert Bazár előtt Sárossy Petra az érkező hírességekkel beszélget.

Utóbbit kizárólag a Hír Televízió Facebook csatornáján követhetik figyelemmel nézőink.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!