2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Este érkezik a komoly vízáradat

Továbbra is árvízvédelmi készültség van Nyugat-Magyarországon.

Kiskanizsánál homokzsákokkal védekeznek az ár ellen, Szentgotthárdnál elsőfokúra minősítették vissza az árvízvédelmi fokozatot. Körmendnél szerdán tetőzött a Rába, de továbbra is fenntartják a harmadfokú készültséget. Itt szerdán hét embert kellett kimenteni az árterületre épült lakóházakból. Az éjszaka folyamán tetőzött a vízszint Magyarszecsőd és Molnaszecsőd térségében is. A vízfolyások miatt Vas megyében 12 útszakaszt teljesen lezártak a forgalom elől, négy helyen pedig félpályás útlezárás van. „Az előrejelzések szerint Sárvárra a késő esti órákban érkezik a völgyi árhullám, ahol komoly völgyi elöntésekre kell számítani, és másod- harmadfokú készültség közötti vízállásra. Jelenleg a katasztrófavédelem és a vízügyi igazgatóság szakemberei átcsoportosították az erő- és eszközállományt Sárvár térségébe, ahol felkészülnek a védekezésre. A helyszínen a katasztrófavédelem hivatásos tisztjei koordinálják a felkészülést” – nyilatkozta Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

A Lánchíd-felújítást végző cég tulajdonosi köréhez juthatott vissza az a másfélmilliárd forint, amit a hídrenoválásra szánt pénzekből utaltak el a számlagyáras Vig Mór cégének – ezt lehet kikövetkeztetni azokból az információkból, amelyeket egy, a beruházásra és az azt körüllengő korrupciógyanús folyamatokra rálátó bennfentes osztott meg Budai Gyulával.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

Jól ismerem Kocsis Mátét, mert a barátom. Rühelli a pezsgőt, mert rongyrázásnak tartja és soha nem láttuk munkaidőben bármilyen alkoholt inni – írja Facebook-bejegyzésében a publicista.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!