2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Értelmezhetetlen Bajnai levele az LMP számára

Az LMP nem tüntet az Együtt 2014-gyel az alkotmányosság védelmében.

Schiffer András, a párt hétvégén megválasztott társelnöke azt mondta, az LMP számára értelmezhetetlen Bajnai Gordon levele, amelyben közös fellépést kért az ellenzéki pártoktól. Schiffer András szerint az LMP az elsők között tiltakozott a legutóbbi alkotmánymódosítás ellen, és nem vesz részt az ellenzéki pártok tüntetésversenyében.

– A választmány pontosan azt mondta ki a szerdai döntésével, hogy számunkra ez a levél nem értelmezhető, különböző ellenzéki pártok közötti kezdeményezésversenyben az LMP nem kíván részt venni – jelentette ki a Hír TV-nek Schiffer András.


Szél és Schiffer az LMP társelnöke

Schiffer András és Szél Bernadett lett az LMP társelnöke. A párt hétvégi tisztújító kongresszusán megválasztották az új, 13 tagú országos választmányt is. Schiffer András elmondta, a szervezeti átalakítással szeretnék elérni, hogy az LMP hatékonyabban tudjon majd dönteni a belső ügyeiről. A jövőben a két társelnök látja el a pártszóvivői feladatokat is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!