2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Erdő Péter: Ma is szükség van a missziós lelkületre

A keresztény hit központjaira és a missziós lelkületre egyaránt szükség van a mai világban - mondta Erdő Péter az ökumenikus imahét megnyitóján. A bíboros úgy fogalmazott: ma, amikor úgy érezzük, kultúránk mély válságon megy keresztül, szükség van a hit olyan központjaira, amilyenek a középkorban a kolostorok voltak. Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke igehirdetésében arról beszélt: a valódi közös imádság rámutat "az örömteli kiszolgáltatottságunkra". Rendben csak akkor lehetnek és lesznek a dolgok, ha Isten szól és azt mi együtt meghalljuk" - mondta a református püspök.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Nagy István: A pálinka igazi hungarikum

A pálinka nemcsak kiemelkedő minőségű ital, hanem igazi jelkép, hungarikum, amely egyszerre hordozza a magyar gazda föld iránti szeretetét, a hazai gyümölcsök zamatát és minőségét, és egyben a mestert is jellemzi, aki értő módon elkészítette - mondta az agrárminiszter hétfőn Körmenden.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!