2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Érdemes betartani a szabályokat – a rendőrök ellenőriznek

Az iskolák környékén fokozottan ellenőrzi a rendőrség a közlekedési szabályok betartását a tanévkezdést követően.

A rendőrök forgalomirányítási feladatokat is ellátnak az általános iskolák mellett, és a diákok átkelését is segítik az úttesten. Folytatódnak az országos Ovizsaru, D.A.D.A. és Ellen-szer bűnmegelőzést segítő kampányok is, a polgárőrséggel együttműködve pedig az „Egy iskola, egy polgárőr” program.

Szegeden több mint 17 000 diák kezdte meg tanulmányait szeptember 1-jével. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai már augusztusban elkezdték az iskolák környezetének felmérését. A baleset-megelőzési bizottság titkára a következő hetekben nagyobb odafigyelést, és türelmet kért az autóval közlekedőktől – kiemelve, hogy a balesetek megelőzése érdekében összefogásra van szükség.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!