2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Belföld

Enyhítették a fojtogató büntetését

A Pécsi Ítélőtábla másodfokon enyhítette a büntetését annak a férfinak, aki 2012 októberében a Somogy megyei Szentbalázson megfojtotta, majd az udvari WC-be dobta élettársát.

Ezután bejelentette a nő eltűnését, de a rendőrségi poligráfos vizsgálat kimutatta, hogy hazudik, és végül meg is mutatta, hová rejtette a holttestet.

Az első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék 15 év börtönt szabott ki rá, a pécsi táblabíróság azonban 13 évre csökkentette a büntetését. Az előzetes letartóztatásban lévő vádlott egyébként – élve jogával – nem jelent meg a tárgyaláson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!