2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Emlékerdőt ültettek Zselickisfalud mellett

Egy hektárnyi területen ültetett kocsánytalan tölgyet és ezüst hársot a somogyi erdészeti és faipari társaság. Az emlékerdő átadásával csatlakoztak a 2021-es, hazai rendezésű Vadászati és Természeti Világkiállításhoz. Ehhez pedig helyi eseményeket is szeretnének kapcsolni több somogyi partnerük segítségével.

  • Emlékerdőt ültettek Zselickisfalud mellett

A 2021-es „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kapcsán 22 erdőgazdaságban ültetnek emlékerdőt hazánkban, a SEFAG Zrt. területén megvalósult program volt a 9. állomás.

Az erdőgazdálkodók ezzel is csatlakoznak a magyar kormány programjához, amelynek célja, hogy 1-2 éven belül több, mint 550 hektár új erdőt telepítsenek hazánkban. A SEFAG Zrt. területén, Zselickisfalud közelében egy hektáron ültettek emlékerdőt, itt kocsánytalan tölgy és hárs nevelkedik.

A SEFAG Zrt. is készül a 2021-es vadászati világkiállításra, amelynek méltó vidéki helyszíne szeretne lenni Somogy megye. A cél, hogy megmutassák a természet, a vadvédelem, a vadászat és a vadgazdálkodás közötti szoros kapcsolatot.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!