2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Komment 22:45

Belföld

Eltiltás hatálya alatt, lecserélt rendszámmal ellátott gépkocsival közlekedett

Tetten érték a 31 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

  • Eltiltás hatálya alatt, lecserélt rendszámmal ellátott gépkocsival közlekedett

A járőrök 2021. augusztus 17-én 8 óra 48 perckor Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét, ennek során megállapították, hogy a gépjárművet a hatóság 2021. június 23-án a forgalomból kivonta, valamint a járműre egy másik személygépkocsira kiadott forgalmi rendszám volt elhelyezve. A járművet vezető férfi igazoltatása során megállapítást nyert továbbá az is, hogy őt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A rendőrök a férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!