2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Elrendelték a berhidai késelő letartóztatását

Az emberölés bűntettének kísérlete miatt folyamatban lévő bűnügyben a Veszprém Megyei Főügyészség indítványozta annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki 2021. augusztus 19. napján a hajnali órákban Berhidán több alkalommal késsel megszúrt egy nőt.

  • Elrendelték a berhidai késelő letartóztatását

A megalapozott gyanú szerint a férfi minden előzmény nélkül rátámadt Berhidán a buszmegálló irányába gyalogoló 45 éves nőre, vele dulakodni kezdett, majd a nőt 8 alkalommal a felsőtestén – főleg derék és vesetájékon – a nála lévő mintegy 9 centiméter pengehosszúságú késsel megszúrta. A férfi a dulakodás során a késsel saját lábát is megsebesítette, majd a helyszínről futva távozott. A sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Az ügyészi indítvány alapján a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását 2021. augusztus 21. napján 1 hónapra elrendelte a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítésének, illetve a bűnismétlésnek a veszélye miatt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!