2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Belföld

Előre sorolhatják az előzetesben lévők ügyeit

Előre sorolhatják az előzetes letartóztatásban lévők ügyeit a jövőben – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lapnak Fazekas Sándor, a Fővárosi Törvényszék elnöke azt mondta: a kormány javaslatára a törvényhozás – a pénzügyi feltételek javítása mellett – törvénymódosítással is hozzájárul ahhoz, hogy a perek gyorsabban befejeződjenek. A bírósági vezető szerint ha a parlament megszavazza az előterjesztést, az új megoldásokkal ellensúlyozni tudják az ügyáthelyezési lehetőségek megszüntetését. Az ügyintézések hatékonyságát egyebek mellett több tárgyalóteremmel és szakemberrel növelnék.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!