2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Belföld

Ellenzéki ötletelés

Keveslik a kormányzati gazdaság-védelmi intézkedéseket az ellenzéki pártok. A Párbeszéd a banki pénz-kibocsátásban, az MSZP elbocsátási stop-ban, az LMP a Belgrád-Budapest vasúti beruházás leállításában látná a megoldást, míg a Demokratikus Koalíció Parragh László iparkamarai elnök távozását követeli.

  • Ellenzéki ötletelés

 

A Párbeszéd szerint a gazdaságvédelmi csomag a kiválasztott gazdasági szereplőkön segít. Tordai Bence frakcióvezető-helyettes továbbra is 100 ezer forintos, válságkezelő alapjövedelmet szorgalmazza, melynek forrását szerinte, hitelfelvétellel és közvetlen jegybanki pénzteremtéssel kellene előteremteni.

Az MSZP alelnöke elbocsátási stopot sürgetett a közszférában és a multinacionális cégeknél, valamint az álláskeresési járulék időtartamának és összegének megemelését, a fizetések 80 százalékának átvállalását.

A DK jelen helyzetben azt tartja fontosnak, hogy mondjon le az Iparkamara elnöke, Parragh László, aki korábban azt mondta: „annyi ember ment tönkre a napokban és megy most is, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni.”

A Belgrád - Budapest vasút tervezett költségét a koronavírus járvány okozta válság kezelésre fordítaná az LMP. Ezt az ökopárt parlamenti frakcióvezetője mondta, aki szerint a beruházás ellentétes a járvány után várható magyar érdekekkel.

Az LMP egy ilyen tartalmú határozatot nyújt be az Országgyűlésnek a legközelebbi ülésnapon, melyben a projektre idén esedékes 60 milliárd forint átcsoportosítását kezdeményezik.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!