2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Belföld

Elkezdődött a 60 év alatti krónikus betegek oltása is

Elkezdődött a 60 év alatti krónikus betegek oltása is. Ők az oxfordi AstraZeneca vakcináját kapják. Az országos tisztifőorvos pedig arról tájékoztatott: újabb 62 ezer adag oltóanyag érkezett Magyarországra.

  • Elkezdődött a 60 év alatti krónikus betegek oltása is

A háziorvosok a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől kapják meg a listát, hogy kik és milyen oltást kaphatnak. Ezek után ők értesítik a betegeket. Az oxfordi AstraZeneca a debreceni háziorvos elmondása szerint hasonlóan működik mint az orosz oltóanyag.

Az AstraZenecát már a WHO is biztonságosnak ítélte meg a 60 év felettieknek, ennek ellenére Magyarországon továbbra is maximális óvatossággal járnak el, ezért nem alkalmazzák a brit ellenszert az időseknél. - erről már az országos tisztifőorvos beszélt. Müller Cecília arról is tájékoztatott, hogy újabb 62 ezer adag vakcina érkezett az országba.

Az országos tisztifőorvos hozzátette: elkezdődik az orosz Szputnyik vakcinával való oltás is, erre Budapesten 4 oltópontot jelöltek ki: a Dél-pesti Centrumkórházat, a Honvéd Kórházat, a Szent Imre Kórházat és a Szent János Kórházat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!