2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Elítéli a Magyar Nemzeti Médiaszövetség a Dunántúli Naplót ért támadásokat

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség elítéli a Dunántúli Napló főszerkesztőjét ért támadásokat. A szervezet közleményében azt írják: a lap főszerkesztője publicisztikájában, egy családi napnak nevezett homoszexuális propaganda-esemény ellen emelte fel a szavát, amely kifejezetten gyerekeket célzó programokat is tartalmazott. Emiatt több balliberális portál támadt az újságíróra, és fasiszta uszításnak nevezték a konzervatív lap által közölteket, noha a cikk nem a homoszexuálisok ellen szólt.

  • Elítéli a Magyar Nemzeti Médiaszövetség a Dunántúli Naplót ért támadásokat

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!