2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Elismerések az állami ünnepünk alkalmából

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője ünnepélyes keretek között adta át munkatársainak augusztus 20. alkalmából a jutalmakat.

  • Elismerések az állami ünnepünk alkalmából

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 2021. augusztus 23-án megtartott ünnepségen gratulált a belügyminiszter és az országos rendőrfőkapitány által adományozott elismerésekhez.

Állami ünnepünk, augusztus 20. alkalmából dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, Magyarország belügyminisztere eredményes szolgálati tevékenysége elismeréséül rendőrségi tanácsosi címet adományozott Kosik István rendőr alezredesnek, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, megbízott osztályvezetőjének.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány szakterületén huzamosabb időn át magas színvonalon nyújtott kimagasló tevékenységéért – soron kívül – előléptette rendőr alezredes rendfokozatba Nagy Attila rendőr őrnagyot, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály, szolgálatirányító tisztjét, továbbá rendőr őrnagy rendfokozatba Szelei István rendőr századost, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztály, kiemelt főnyomozóját. Nyugállományú rendőr törzszászlóssá nevezte ki Béla Antal nyugállományú határőr zászlóst, a Határőr Nyugdíjas Tagozat, aktív tagját. A szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéért pénzjutalomban részesítette Novák Edit címzetes rendőr őrnagyot, a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály megbízott osztályvezetőjét. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője kinevezte első tiszti rendfokozatba 2021. augusztus 1-jei hatállyal rendőr főhadnaggyá Ottmárné Hegyháti Katalin címzetes rendőr törzsőrmestert, a Pásztói Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Járőr- és Őrszolgálati Alosztály, járőrvezetőjét, rendőr hadnaggyá Borgula-Kozma Beáta rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat, ellenőrzési szakügyintézőjét, valamint Klagyivik Viktor Ernő rendőr főtörzsőrmestert, a Pásztói Rendőrkapitányság Kállói Rendőrőrs, vizsgálóját. A kinevezési parancsok az ünnepi rendezvényen is ismertetésre kerültek.

Állami ünnepünk alkalmából a megyei rendőrfőkapitány dicséretben és jutalomban részesítette eredményes munkájáért Illés Attila rendőr alezredest, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály Határrendészeti és Idegenrendészeti Alosztály vezetőjét, valamint Krista Zoltán rendőr zászlóst, a Szécsényi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály körzeti megbízottját.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 60. születésnapja alkalmából, eredményes munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Földi Józsefet, a Gazdasági Igazgatóság Műszaki Osztály munkatársát, valamint 50. születésnapja alkalmából Huszárné Szántó Erikát, a rendőr-főkapitányság Hivatalának részlegvezetőjét és Bodnár Attila címzetes rendőr alezredest, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának munkatársát.

Gratulálunk munkatársainknak és további eredményes munkát kívánunk!

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!