2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Elégedettek a körülményeikkel a magyar egyetemisták

Elégedettek a körülményeikkel az egyetemisták, a diploma megszerzése után pedig a diákok döntő többsége Magyarországon akar elhelyezkedni. Mindez az Eurostudent legfrissebb kutatásából derült ki. A felmérés alapján a Magyar Nemzet azt írja, a magyar hallgatók 72 százaléka állami támogatással tanulhat, az állami ösztöndíjasok aránya pedig a pedagógusképzésben és a művészeti képzéseken magasabb, míg a gazdaságtudományi szakokon többen vannak, akik fizetnek. A kutatás vizsgálta a hallgatók anyagi helyzetét is. Mint kiderült, a diákok kevesebb mint negyedének vannak megélhetési gondjai.

  • Elégedettek a körülményeikkel a magyar egyetemisták

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!