2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Egyre több ellenzéki polgármesterjelölt jelentkezik

A korábban az MSZP-ben politizáló Komáromi István függetlenként indul. Komáromi az ellenzék közös jelöltjéről, Péterffy Attiláról azt mondta, akit pártok is támogatnak, az nem lehet valójában független.

  • Egyre több ellenzéki polgármesterjelölt jelentkezik

Igazi baloldalinak tartja magát Komáromi István, aki függetlenként indul a polgármesteri címért Pécsen. Az MSZP-ből kilépett politikus az ellenzék által támogatott Péterffy Attila indulásáról azt mondta, akit pártok is támogatnak, arra fog húzni, ahonnan többet kap a zsebébe.

Nem Pécs az egyetlen város, ahol az összefogással szemben újabb ellenzéki jelölt jelentette be indulását. Szegeden az a Lauer István is megméreti magát Botka Lászlóval szemben, aki 17 évig volt önkormányzati képviselő az MSZP színeiben, de most kimaradt az összefogásból. Vele együtt már kilenc jelölt van Szegeden. Ez is mutatja, hogy változásra van szükség a Tisza-parti városban - ezt a Fidesz helyi alelnöke mondta Magyarország élőben című műsorunkban.

Nemrég a Pest megyei Szigetszentmiklóson is bejelentkezett még egy baloldali polgármesterjelölt. Dorogi Gyula, aki korábban az MSZP-ben és a DK-ban is tag volt, azt mondta, a helyben létrejött ellenzéki összefogást hiteltelennek tartja.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!