2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Belföld

Egyelőre megúszták az ítéletet

Elnapolták az ítélethirdetést a hivatali vesztegetéssel vádolt budapesti rendőrök és közterület-felügyelők perében, mert két vádlott nem jelent meg a Szolnoki Törvényszéken.

A 2012 őszén kezdődött büntetőpernek 67 vádlottja van. Az ügyészség szerint a vádlottak kenőpénz fejében nem büntettek meg építőipari és szállító cégeket. Az eljárás egyébként hónapokig állt, az Alkotmánybíróság tavalyi döntése után a Szolnoki Törvényszék visszaküldte az iratokat a Fővárosi Törvényszéknek, de a Kúria újra a szolnoki bíróságot jelölte ki. Elsőfokú ítélet július 17-én várható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!