2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Egy órán belül elfogták a temetői-támadót

A temetőben támadt áldozatára a kaposvári férfi.

  • Egy órán belül elfogták a temetői-támadót

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes 2021. július 7-én, 18 óra után perccel rabolt ki egy 67 éves nőt az egyik kaposvári temetőben. A támadó rángatni kezdte áldozata táskáját, melyet a birtokosa nem engedett el. A dulakodás közben a táska kinyílt, melyből a férfi kirántotta a hölgy mobiltelefonját, majd elszaladt vele.

A rendőrök az áldozat személyleírása és a helyszínen végzett adatgyűjtés segítségével egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a tetthely közelében elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra. Ruházatának átvizsgálása során az áldozat mobiltelefonját is megtalálták.

A nyomozók a 40 éves kaposvári lakost rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. T. Imrét őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek bíróság elé állításának indítványozására.

 

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!