2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

A trónfosztott királyság

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Egy lakatlan házban bújt el a feltételezett elkövető, a rendőrök elfogták

Több bűncselekmény megoldásához vezetett a mosonmagyaróvári járőrök helyismerete és egy állampolgár szemfülessége.

  • Egy lakatlan házban bújt el a feltételezett elkövető, a rendőrök elfogták

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. július 28-án 0 óra 10 perc körül, miszerint Mosonmagyaróváron, a Kert utcában betörés közben megzavartak egy férfit, aki zsákmányával együtt elfutott.

A helyszínre érkező járőröknek a bejelentő elmondta, hogy ismerőséhez érkezett látogatóba, azonban az udvarra belépve arra lett figyelmes, hogy valaki bujkál a sövény takarásában. Kérdésére, hogy mit keres ott, az ismeretlen személy azt állította, hogy szemetet szed, ami a késő éjszakai időpont miatt igencsak valószínűtlen volt, ezért ő jelezte, hogy rendőrt hív. A férfi ekkor két bőröndöt kapott fel a földről – amiről később kiderült, hogy a ház tárolójában lévő élelmiszerekkel és műszaki cikkekkel megtöltve lopott el – és elfutott a Károly, majd a Magyar utca irányába.

A rendőrök helyismeretükre alapozva átvizsgáltak egy lakatlan házat, ami a feltételezett elkövető menekülési útvonalán található, és ott rejtőzve megtalálták a személyleírásnak megfelelő személyt, valamint a két bőröndöt is.

Az egyenruhások elfogták a salgótarjáni lakost, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben eljáró rendőrök a nyomozás során további öt helyszínen, korábban megvalósult bűncselekmények feltételezett elkövetőjeként azonosították az elfogott 29 éves férfit, aki a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során ezekben az ügyekben is beismerő vallomást tett.

 

 Police.hu

Kép:Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A valóság azonban az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

A Kúriánál pattog a labda, Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is beadta kérelmét. Pedig a főpolgármesternek lenne erre egy egyszerűbb lehetősége is. Akár le is mondhatna, és akkor egyértelműen új választást kellene kiírni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!