2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Dzsihádista szórólapok Komárom-Esztergom megyében

Dzsihádista szórólapokkal toboroznak két Komárom-Esztergom megyei településen.

Az Iszlám Állam zászlajával illusztrált röpcédula szerint szolgálatra kész muzulmánokat keresnek a hitetlenek elleni harchoz. A dzsihádista szervezet vezetője nevében aláírt levél szerint az iszlám állam serege már úton van Nyergesújfalu felé. A Kemma.hu a megyei rendőrségre hivatkozva azt írja, hogy a szórólap feltűnt Süttőn is. Léber Gabriella, a megyei rendőrkapitányság szóvivője a portálnak azt mondta, a rendőrség közösség elleni uszítás miatt, ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!