2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Belföld

Dopeman: A józsefvárosi neokommunista kísérletezést a lakossággal akarják megfizettetni

A józsefvárosi raplegenda lesújtó véleménnyel van a baloldali városvezetésről, szerinte a városházán habzsi-dőzsi folyik, a hajléktalanellátót pedig bezáratná.

  • Dopeman: A józsefvárosi neokommunista kísérletezést a lakossággal akarják megfizettetni

A VIII. kerületben felnőtt és józsefvárosi mivoltára roppant büszke rapper rendszeresen megszólal közéleti kérdésekben. Dopeman a privát közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a VIII. kerületi önkormányzat legutóbbi döntéséről, amellyel fizetőssé tették az éves parkolást a helyi lakosoknak – szúrta ki a Hírnyolc.

„Úgy látszik, a 8. kerületi neokommunista kísérletezést a lakossággal kívánják finanszíroztatni. A helytelen döntések díjazása és a törekvés büntetése senki helyzetén nem segít, kivéve az önkormányzati habzsi-dőzsin. Micsoda alternatíva…” – írta a rapper.

Dopeman a posztjában hozzátette: ha ő lenne a polgármester, egy autóig ingyenes lenne a parkolás (ahogyan eddig is volt), és bezárna a Dankó utcai hajléktalanellátó. A törekvőket integrálná, a melegedőt pedig a város szélére költöztetné a rapper, akinek a jelek szerint – akárcsak Józsefváros lakóinak – elege van abból, hogy intézményesítve „telepítik le” a fedél nélkülieket a kerületben.

A parkolási díj pedig szerinte nonszensz. „Építjük, fizetjük, fenntartjuk, és megbűnhődjük a múltat és jövendőt…” – zárta sorait keresetlen szavak kíséretében a rapper.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Földházi Árpád/Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Messze még Jakab mozgalmának párttá alakulása

Messze még Jakab mozgalmának párttá alakulása

A Mandiner beszámolója szerint a Nép Pártján Mozgalom bírósági bejegyzése továbbra sem történt meg, a Jobbik bukott elnöke ennek ellenére adományokat és pénzbeni támogatásokat fogad el és várja az utalásokat saját bankszámlájára.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!