2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Donáth Anna és a Momentum magyarázkodik a hazugság miatt

Donáth Anna és a Momentum magyarázkodik a hazugság miatt Magyarázkodik a Momentum elnöke amiatt, hogy Donáth Anna, a párt európai parlamenti képviselője lebukott és kiderült, hazudott Vera Jourovával kapcsolatban. Fekete-Győr András szerint Donáthnak kötelessége egyeztetni az Európai Bizottság alelnökével. Donáth Anna korábban azt állította, hogy nem tárgyalt Magyarországgal kapcsolatban a cseh politikussal, a HírTV birtokába került exkluzív felvételen azonban Donáth maga ismerte el, hogy háromnaponta beszélnek.

  • Donáth Anna és a Momentum magyarázkodik a hazugság miatt

Donáth Anna Varga Judit igazságügyi miniszterrel folytatott vitája során először tagadta, majd később a HírTV birtokába jutott exkluzív felvételeken maga ismerte el, hogy folyamatos kapcsolatban volt Vera Jourovával az Európai Bizottság alelnökével. A Momentum európai parlamenti képviselője arról is beszél, azon dolgozik, hogy hazánkat újra meghurcolják Brüsszelben.

Donáth Anna később már közösségi oldalán magyarázkodott és a kormánypártot hibáztatta. A Momentum politikusa azzal védekezett, hogy Vera Jurova a koronavírus-törvény miatt kérte ki többször a véleményét.

Donáth Anna azt mondta, hogy nem szokott minden este Vera Jourova hangjával, meg beszélgetésével feküdni

– a Momentum elnöke is mentegeti Donáth Annát. Fekete-Győr András emellett félremagyarázta párttársa szavait.

Szerinte ugyanis párttársa nem is mondta azt, hogy három naponta egyeztetett az Európai Bizottság alelnökével.

Donáth Anna botrányával kapcsolatban megkerestük a többi ellenzéki pártot is. Azt szerettük volna tőlük megtudni, hogy elfogadhatónak tartják-e szövetségesük által elmondottakat. A kormány ellen az unióban folyamatosan uszító Demokratikus koalíció azonban egyetlen hívásunkra sem reagált.

Ahogy hallgatásba burkolózott az MSZP is.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!