2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Donald Trump gratulált Orbán Viktornak

Donald Trump levelet írt Orbán Viktornak, amelyet a magyar miniszterelnök kedden töltött fel Facebook-oldalára.

  • Donald Trump gratulált Orbán Viktornak

A levél alapján a kormányfő korábban már írhatott a volt amerikai elnöknek, Trump ugyanis úgy fogalmazott, hogy köszöni a „gyönyörű levelet” és „támogatást a magyar emberek nevében”. Emellett hozzátette, hogy hálás a magyar miniszterelnök barátságáért és azért, hogy Orbán továbbra is hajlandó harcolni a mindkettejük által nagyra becsült eszmékért: a szabadságért, hazafias büszkeségért és a szabadságért. A nyomtatott szöveg mellé egy filccel írt megjegyzést is odaírt a volt amerikai elnök, miszerint nagyon tetszett neki Orbán szereplése Tucker Carlson műsorában.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!