2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Dömötör Vadainak: Hiába menekül a telefonjába, hiába kiabál képviselő asszony

Még Jakab István, az Országgyűlés alelnöke is úgy vélte, hogy Vadai Ágens, a DK képviselőjének napirend előtti felszólalása túlment a parlamentben megszokott stíluson. Az ellenzéki képviselő élesen kritizálta a kormány járványügyi intézkedéseit – egyebek között – a kórházi ágyak felszabadításáról hozott döntést, ami szavai szerint a betegek halálba küldése. Vadai szavaira Dömötör Csaba, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára reagált.

  • Dömötör Vadainak: Hiába menekül a telefonjába, hiába kiabál képviselő asszony

A kormánypárti képviselő elmondta, az intézkedéseknek az a célja, hogy el lehessen kerülni azt, ami Olaszországban történt, hogy el lehessen kerülni azt a helyzetet, hogy orvosoknak kelljen arról dönteniük, kit részesítenek ellátásban és kit nem.

A döntéseket az ágyak használatával kapcsolatban minden esetben orvosok, orvosi konzíliumok hozzák meg és fontos alapelv az, hogy a döntés nem járhat állapotromlással – tette hozzá.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott, hiába bújik a telefonjába, de önök, ha már ágyszámokról van szó, 16 ezer ágyat számoltak fel, az egészségügyi dolgozók közül pedig 6000-et tettek utcára, 130 milliárdos adósságot hagytak a kórházaknál.

Vadai Ágnes és Dömötör Csaba felszólalása napirend előtt:

 

A betegek „halálba küldéséről’ Gajdics Ottó, Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője is kifejtette véleményét a Sajtóklubban:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!