2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Dömötör Csaba: Egy jól kitervelt beavatkozási és pénzmosási akcióról van szó

Egy jól kitervelt beavatkozási és pénzmosási akcióról van szó - reagált a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Karácsony Gergelyékhez gurult 500 millióra. A főpolgármester és mozgalma szerint mikroadományokból gyűlt össze több mint félmilliárd forint. Dömötör Csaba szerint azonban mindez azonban a dollárbotrány egyik leágazása, aminek a lényege, hogy a baloldal milliárdos nagyságrendben kapott támogatást külföldről.

  • Dömötör Csaba: Egy jól kitervelt beavatkozási és pénzmosási akcióról van szó

Jakab Péter mozgalma ötszázezer forintot gyűjtött össze mikroadományokból. Karácsony Gergely 99 Mozgalma pedig százszor annyit - azt állítják, hogy adománygyűjtő ládikákban gyűlt össze az 506 millió forint, és ebből majdnem 400 milliót fontban és euróban tettek a perselyekbe.

Az összeget 19 részletben Karácsony Párttársa Perjés Gábor fizette be egy bankszámlára.

Karácsony Gergely magyarázkodásba kezdett, miután a titkosszolgálatok felderítették az ügyet.

Az LMP, annak ellenére, hogy Karácsony Gergely a szövetségesük, most már számon kéri a főpolgármestert. Schmuck Erzsébet társelnök a gyűjtőládákról sem hallott. 

Dömötör Csaba szerint mindez a guruló dollárok botrányának egyik leágazása.

Honnan van a félmilliárdos támogatás? Mindaddig, amíg nem kapunk erre választ, egyre erősebben él a gyanú, hogy egy jól kitervelt beavatkozási és pénzmosási akcióról van szó. A részleteket még nem ismerjük, de így már értjük, hogy miért folytatnak folyamatosan országellenes politikát. Azt gondoljuk, hogy Magyarország ennél jobb baloldalt érdemelne, egy olyan baloldalt, amely képes megállni pénzügyi értelemben is és tartalmi értelemben is a saját lábán és nem külföldről várja a pénzt, tanácsot és eligazítást

- jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!