2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Deutsch Tamás: Várható volt, hogy a Fidesz kilép az Európai Néppárt frakciójából

  • Deutsch Tamás: Várható volt, hogy a Fidesz kilép az Európai Néppárt frakciójából

Várható volt, hogy a Fidesz kilép az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójából - erről beszélt a Hír TV Bayer show című műsorában a nagyobbik kormánypárt európai parlamenti képviselője. Deutsch Tamás szerint amióta a Fidesz a Néppárt pártcsaládjának tagja lett, azóta megváltozott a párt egy baloldali, liberális, szélsőséges irányba és egy olyan politikai környezet alakult ki, mintha a Gyurcsány Ferenc vezette szivárványkoalíció részesei lennének.Deutsch Tamás kitért arra is, hogy szerinte az uniós vakcinabeszerzés megbukott.

A képviselő szerint Magyarország jól tette, hogy a lassú brüsszeli vakcinabeszerzést követően orosz és kínai oltóanyagot vásárolt, hiszen ennek köszönhetően számtalan emberéletet sikerült megmenteni, sőt Magyarország már az uniós átoltottság tekintetében az elsők között áll.

A Deutsch Tamással készült interjút ma este a 21-órai hírek után láthatják, itt a Hír TV-n.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Súlyos mondatok olvashatók a Magyar Péterhez tartozó Discord-csoport Sorkatonaság bevezetése című chatszobájában. A Magyar iránti szimpátiájáról ismert Szeretlek Magyarország portál úgy mutatta be ezt április 6-án, hogy „Magyar Péter aktivistáinak fő kommunikációs felülete”.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!