2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Deutsch Tamás: Itt az ideje kimondani, Brüsszel háborús uszítóként viselkedik

Ukrajna felkészültsége olyan messze van az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdésétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Ezért Ukrajna uniós tagsága rossz döntés, és Magyarország ebben a rossz döntésben nem is kívánt részt venni – mondta el az Origónak adott évértékelő interjúban Deutsch Tamás.

  • Deutsch Tamás: Itt az ideje kimondani, Brüsszel háborús uszítóként viselkedik

A Fidesz európai parlamenti képviselője úgy látja, hogy Brüsszelben olyan döntésekre készülnek, amelyek hatása nagyon súlyos és negatív következményekkel járhat. Azt is hangsúlyozta, hogy sok európai politikusnak nincs meg a politikai hátországa, a politikai ereje vagy mozgástere ahhoz, hogy az agresszív liberális fősodorral szemben képes legyen önmagát vállalni, így inkább felmondja a leckét.

Világossá tette:

ma is sokan gondolják, hogy majd térdre tudják kényszeríteni a magyar miniszterelnököt és Magyarországot, de egyre többen vannak, akik már látják, hogy ez biztos nem fog sikerülni, mert a magyarok kitartanak.

Hozzátette azt is, hogy sok nyugat-európai jobboldali képviselő kénytelen a baloldali és liberális véleményterror előtt meghunyászkodni, mert nem akarja kockára tenni egzisztenciáját, karrierjét.

Deutsch Tamás azt is megfogalmazta, hogy

a magyarországi baloldal és a liberális tábor saját erejéből nem képes választási győzelemre, ezért a sikerüket kizárólag külföldi erők segítségétől, magyar ügyeinkbe történő beavatkozásától és jelentős anyagi támogatásától, kampányaik külföldről történő finanszírozásától várják.

A képviselő az Origónak beszélt még arról is, mi történik Brüsszelben a folyosókon, a liftben, a zárt ajtók mögött; mit gondol a nemzeti konzultációról; mi mozgatja az Európai Unió „belső szankciós" politikáját, és azt is elárulta, szerinte mikor kaphatja meg Magyarország az összes neki jogosan járó uniós forrást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!