2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Demszky: Nem lett volna szabad engedni a zsarolásnak

Elfogadhatatlan, hogy egy ellenzéki párt a költségvetés megszavazását a saját jelöltjének elfogadásához köti. Ezt Demszky Gábor volt főpolgármester írta egy Facebook-bejegyzésben. Demszky arra reagált, hogy sajtóinformációk szerint a DK azzal fenyegette Karácsony Gergelyt, hogy ha nem az ő jelöltjüket, Benkő Nórát nevezik ki a Szabad Tér Színház élére, akkor nem szavazzák meg a főváros idei költségvetését. A korábbi városvezető szerint főpolgármesternek nemet kellett volna mondania a DK elnökének, mert aránytévesztés a költségvetés elfogadását személyi kérdéshez kötni.

  • Demszky: Nem lett volna szabad engedni a zsarolásnak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!