2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Csalók hekkelték meg a pécsi közgyűlés Tiszta Kezek frakciójának Facebook-oldalát

Tovább bonyolódik a pécsi politikai élet. Csalók hekkelték meg a pécsi közgyűlés Tiszta Kezek frakciójának Facebook-oldalát. Hencsei Zsolt frakciótag szerint nem kizárt, hogy politikai bosszú áldozatai lettek. Az utóbbi hónapokban ugyanis több szabálytalansággal szembesítették a baloldali városvezetést

Tiszta Kezek-frakció politikai szervezet - állítja az oldal. Csakhogy ez egy kamuprofil, amelyet ismeretlenek működtetnek. Karaktergyilkosságról ír Bognár Szilvia, korábbi DK-s politikus, aki egy volt jobbikos és egy korábbi momentumos képviselővel alapította meg az és új frakciót.

A trollkodás azzal is összefüggésben állhat, hogy ez a frakció robbantotta ki nemrég az önkormányzati bérlakások kiutalásával kapcsolatos botrányt, az ügyben már a rendőrség is nyomoz. A gyanú szerint a polgármester egy személyben döntött arról, hogy az MSZP-s alpolgármestere feleségének, illetve Mellár Tamás országgyűlési képviselő kampánystábjának egyik tagjának is adott városi ingatlant. A baloldali városvezetés az ügyben előre menekül. Belső vizsgálatot rendeltek el, mely rengeteg szabálytalanságot állapított meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!